Drága istenem!Kinek szültem én gyereket?Kiborult Hódi Pamela Berki Krisztiánra

Berki Krisztián és Katona Renáta kapcsolatáról is beszélt Hódi Pamela, aki örülne, ha exe boldog lenne, de oka van annak, hogy csak Krisztián asszisztensén keresztül kommunikálnak egymással.

“Teljes jóindulattal mondom, hogy legyenek együtt boldogok, de engem hagyjon ki a történetből, nem kell egy ország világ előtt megalázni” – idézi Hódi Pamela a Sorry magazinnak tett nyilatkozatát a Blikk. A magazin Berki Krisztián új kapcsolatáról kérdezte, és arról, milyen a viszonyuk most.

Belebetegedtem abba, mit gondolnak rólam az emberek. Milyen embernek szültem gyereket? Olyannak, aki engem nem szeretett? Akkor miért szültem neki? Mondja azt, hogy életében ennyire még nem volt szerelmes, mint most, mert az is teljesen más, azt elfogadnám. Na, de azt, hogy soha nem volt szerelmes? Ilyet egy másfél hónapos kapcsolat után ne jelentsen ki, és ne hozzon engem kellemetlen helyzetbe. Megszakad az ember szíve” – folytatta Hódi Pamela.

A modellt nagyon megviselték az utóbbi idő történései, azt mondja, jó oka van annak, hogy volt párjával, Berki Krisztiánnal csak az asszisztensén keresztül kommunikálnak. Pamela szerette volna exe új kedvesével, Katona Renátával megbeszélni, mi történik kislányával, Natasa Zselykével, amikor ő nincs jelen, de erre nem kapott lehetőséget. Azt azonban leszögezte: kislánya tőle soha nem hall rosszat az édesapjáról, és tudja, hogy Krisztián is ezt az elvet követi.