Image default
Egyéb

Döbbenet: kirángatták, majd a földön húzták egy teherautó mögé kötve a polgármestert, amiért nem tudta teljesíteni kampányígéretét

Jorge Luis Escandón Hernández polgármester megbüntetését a rendőrségnek kellett félbeszakítania, s a beszámolók szerint a politikus nem szenvedett súlyosabb sérülést.

Ez már a második alkalom volt, hogy gazdák támadtak a polgármesterre. A brutáis támadás indoka mindkétszer ugyanaz volt: Escandón nem teljesítette kampányígéretét, nem javította meg a helyi utat. 

A polgármesterek és helyi politikusok elleni támadások ugyan nem ritkák Mexikóban, de ezeket jellemzően drogbandák szokták elkövetni. Olyan esetekről viszont nem nagyon hallani, hogy azért támadtak egy politikusra, mert nem teljesítette a kampányígéretét.

Escandón polgármester emberrablás és gyilkossági kísérlet miatt fel is jelentette támadóit. A politikus elrablásáról videó is készült, amelyen azt látható, ahogy az irodájából kirángatott férfit egy jármű hátuljába kényszerítik. Térfigyelőkamerák felvételein lehetett látni, hogy később az autó után kötötték. Számos rendőrre volt szükség a teherautó feltartóztatásához, az ekkor kitörő verekedésben pedig többen is megsebesültek.

Hasonló cikkek

Almás, habos, reszelt sütemény – Nagyon hamar megsül, kb. 20 perc, és eszméletlen finom!

admin

Brutálisan el vannak adósodva a Magyar családok – karácsonyra még durvább lesz a helyzet

admin

Akár egy méter hó is lehullhat a következő napokban

admin

Most érkezett: halálos baleset történt a 31-es főúton

admin

Siess! Alig maradt időd, hogy lecsapj a 280 ezer forint állami ingyenpénzre

admin

Már januártól visszahozhatja a Fidesz a vasárnapi boltzárat

admin