Image default
Hírek

Csúszik Ambrus Zolit temetése, nem volt egy fillér félre tett pénze sem, a lánya fogja eltemetni

Az Irigy Hón­alj­mi­rigy örö­kös tag­já­nak ha­lál­hí­rét múlt hét va­sár­nap je­len­tet­ték be.

Családi okok miatt csúszik Ambrus Zoltán temetése! A  a múlt hét vasárnap elhunyt zenész egyik ismerősétől tudta meg: könnyen lehet, hogy csak augusztusban kerül sor a végső búcsúztatóra.

Sajnos nem olyan könnyű megszervezni a temetést. Főleg azért nem, mert Zoli lánya Amerikában él, táborvezetőként dolgozik, így elhúzódnak a dolgok. Természetesen ő is ott lesz majd a szertartáson, ám nem tud olyan hamar hazarepülni, mint szeretné” – mondta a -nak a neve elhallgatását kérő bennfentes,írja a a lap.

Drámai vallomás: Ambrus Zoltán a kórházban is tervezte, hogy újra zenélAz Irigy Hónaljmirigy örökös tagjának halálhírét múlt hét vasárnap jelentették be. Kiderült, hogy az 53 zenész régóta betegeskedett, nagyon lefogyott. Mégis egy váratlan rosszullét indította be azt a végzetes folyamatot, ami végül a halálához vezetett. Bár még a kórházban is a nagy visszatérést tervezte, utolsó napjaiban már beszélni sem tudott.Kabai László, a zenekar dobosa múlt hét szombaton ment be hozzá, de már egy szót sem tudott vele váltani.

Hasonló cikkek

5 napja eltűnt a 13 éves Mercédesz, nagy erőkkel keresi a rendőrség

admin

Videóra vette két lány, ahogy egy férfi zaklatja őket a Múzeumkertben

admin

KIADTÁK A RIASZTÁST: Jön a vihar! 80km/órás széllel csap le

admin

Úgy meghízott a CSI sztárja, hogy fel sem ismerné

admin

Alig ismert szabály az utakon: 130 ezerre is büntethetik az autósokat

admin

Bochkor Gábor: Az exem átpártolt a nőkhöz

admin