Image default
Egyéb

Családi pótlékból él a Gáspár család,mutatjuk miből akar Győzike talpra állni!

Gáspár Győző egy korábbi Facebook-posztban elárulta, amióta a NAV lefoglalta a család, vagyis állítása szerint Gáspár Evelin majd’ 200 milliós, készpénzben tárolt vagyonát és a hatalmas mennyiségű családi aranykészletet, nincs pénze, hogy befizesse a tandíjat. Ennél azonban jóval nagyobb a baj. Gáspár Bea a Színes Ásznak azt mondta, hogy gyakorlatilag már az élelmiszer-vásárlás is gondot okoz számára, és egyre nagyobb tartozásállományt kezd felhalmozni ő maga is.

“Most annyira nincs pénzem, hogy már az utcára sem merek kimenni. Nem tudom rendbe tetetni a körmöm és a hajam. Abban a porban és piszokban, ami a félbehagyott felújítás miatt van, már nem tudunk élni” – kezdte a lapnak Bea asszony, aki végül olyasmit is elárult, amitől leesett az állunk.

“Anyagilag most nagyon le vagyunk nullázva. Ilyesmi még sosem fordult elő! Életemben nem kellett a családi pótlékra hagyatkoznom, most azonban tűkön ülve várom.Ha így haladunk, eljutok oda, hogy az ételt sem tudom kifizetni!” – jelentette ki a Ripostnak Gáspár Bea. Győzike azonban optimista,újabb vállalkozás beindításán dolgozik.A showman évekkel ezelőtt már foglalkozott temetkezési ügyekkel, most pedig ismét belevág az üzletbe.

– Felhívott a kereskedő, akivel régen együtt dolgoztam, hogy látja, nincs munkám, és szívesen segítene nekem. Ciki vagy nem ciki, ez is egy munka, ráadásul én nagyon szerettem csinálni – kezdte Győzike a Blikknek, arról, hogyan tért vissza.

A showman élete egyik legszebb időszakaként emlékszik vissza arra, amikor koporsókat árult, bár nem tagadja, hogy voltak nehéz pillanatai.

– Sokan nem gondolnák, de azért ez a munka eléggé megviselt lelkileg. Biztosan most sem lesz egyszerű, pedig nekem nem kell tárgyalnom a halott rokonaival, és csak disztribútor vagyok. És ami még fontos, hogy nálam nem lehet fizetni – magyarázta a Romantic frontembere, aki reagált a megjelent hírekre is, miszerint segélyből él a családjuk.

– Ez egy hazugság! Dehogy élünk mi segélyből meg pótlékból. Az biztos, hogy ez a kis kereset majd jól fog jönni, de ne irigykedjen senki, nem keresek majd milliókat, jutalékos rendszerben leszek – tette hozzá feldúltan a showman, aki reméli, be fog indulni a temetkezési vállalkozás.
Blikk.hu

Hasonló cikkek

Fehér Balázs állítja, vele és kedvesével is flörtölt a Nyerő páros két versenyzője

admin

„Négy zsaru kellett ahhoz, hogy lefogják” – Megdöbbentő részletek derültek ki a Tolna megyei halálos gázolásról – fotók

admin

Nagyrészt a helytelen lakossági tüzelés felel a légszennyezettségért

admin

Megvannak a Nyerő páros második kiesői: nekik kellett távozni a villából

admin

Szász Marcit csodagyerekként ismertük meg – 32 évesen most így él

admin

Megmutatta egyhetes kisbabáját a Jóban Rosszban színésznője, Papp Annamária

admin