Image default
Egyéb

Brutális gyilkosság: szíven szúrta, majd szemeteszsákba rejtette barátnője holttestét egy 16 éves fiú

Aaron Trejo (16) az Indiani Mishawakában él, itt ismerkedett meg 17 éves barátnőjével, Breana Rouhselanggal akit titkos kapcsolatuk során sikerült teherbe ejtenie. A fiú a saját bevallása szerint azért döntött a gyilkosság mellett, mert barátnője túl sokáig titkolta előle a terhességét, így már nem volt lehetőségük az abortusz mellett dönteni.

Trejo még 2018 december elején beszélt meg egy találkozót a lánnyal, akinek ekkor vette el az életét. A gyilkosság után a Breana holttestét egy szemeteszsákba rejtette, majd azt egy étterem mögötti szemetesbe dobta. Ezt követően a gyilkos fegyvert, valamint a lány telefonját egy folyóba dobta. A hatóságoknak a fiú azt nyilatkozta, azért döntött a kés mellett, mert szerinte ezzel tudta a leggyorsabban elvenni a lány életét. Később gúnyosan annyit fűtött hozzá soraihoz, hogy cselekedtem…elvettem az életét.

A fiú titkos kapcsolatáról a családi körében senki nem tudott. A lány holtteste már másnap előkerült, a nyomok pedig rögtön elvezették a hatóságokat a 16 éves gyilkoshoz. Aaron családja sokkos állapotba került mikor megtudták, mit is tett fiúk, elmondták, soha nem gondolták volna, hogy ilyenre valaha is képes lenne.

Trejo büntetését 2020 január 7-én szabják ki. Annak ellenére, hogy még fiatalkorú, a bíróság minden tekintetben felnőttként kezelte, egyedül a halálbüntetés lehetőségét vetették el. A fiú minden bizonnyal életre szóló szabadságvesztésre számíthat, a vádalku ellenére is.

(Bors)

Hasonló cikkek

Almás, habos, reszelt sütemény – Nagyon hamar megsül, kb. 20 perc, és eszméletlen finom!

admin

Brutálisan el vannak adósodva a Magyar családok – karácsonyra még durvább lesz a helyzet

admin

Akár egy méter hó is lehullhat a következő napokban

admin

Most érkezett: halálos baleset történt a 31-es főúton

admin

Siess! Alig maradt időd, hogy lecsapj a 280 ezer forint állami ingyenpénzre

admin

Már januártól visszahozhatja a Fidesz a vasárnapi boltzárat

admin