Image default
Hírek Poltika

BOTRÁNY! Gulyás Gergely legfrissebb nyilatkozata sok nyugdíj előtt álló magyar embernél kiverte a biztosítékot: “Ezért szükséges a mostani nyugdíjkorhatár megemelése 70 vagy 72 évre..”

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a kormány a tavaly évben többször is megszellőztette a nyugdíjkorhatár megemelésének esetleges lehetőségét, melyet idén, 2019-ben akarnának bevezetni.

 

 A legújabb kormányinfón tartott tájékoztatón Gulyás Gergely új információkkal szolgált ez ügyben:
“Célunk egy átlátható, stabil és ember központú nyugdíjrendszer megalkotása, mely megingathatatlan és erős alapokon áll.

 

Ehhez szükséges a mostani nyugdíjkorhatár átszervezése, illetve megemelése 70 vagy 72 évre. Biztosak vagyunk abban, hogy a nyugdíj korhatárt érintő változások hosszútávon a magyar embereket érdekeit szolgálják majd.” – nyilatkozta Gulyás Gergely

 

Hasonló cikkek

Rejtélyes Facebook-tiltások: ezeken a linkeken követelheti vissza a fiókját

admin

Át kell építeni a Déli és a Kelenföldi közötti alagutat az új vonatok miatt, Mészáros Lőrinc lehet a kivitelező

admin

Jakab Péter szerint a magyarok hibája hogy Orbán egy csomag száraztésztával és néhány ezer forintnyi utalvánnyal megnyeri a választást

admin

Lerakták, most felszedik a síneket a 70 milliárdos Szeged-Hódmezővásárhely tram-train vonalon

admin

14 milliót küldtek Hernádnak a sportpálya kerítésére, de semmi nem lett belőle, a pénz viszont eltűnt, nyomozás nem indul mert “nem nagy tétel”

admin

Óriási a munkaerőhiány a Balatonnál: 4-500 ezer forintért sem találnak szakácsokat, felszolgálókat

admin