Image default
Bulvár Hírek

Böde Dani felesége: “Már a terhességem alatt is rendszeresen megcsalt!”

A válogatott focista már nem él együtt a családjával. Felesége elköltözött tőle három gyermekükkel, amikor kiderült, hogy viszonya van.

A Blikk azt írja, Böde Dániel válogatott focista házassága megromlott, már nem él együtt a feleségével, akivel három közös gyermekük van. Tavasszal született meg két kisfiuk mellé a kislányuk is.

A lapnak nyilatkozott a sportoló felesége, aki elmondta, mi az oka a különválásnak. Szerinte férje már a harmadik gyerek érkezésekor is együtt volt egy nála jóval fiatalabb, élvonalbeli kézilabdással.

“Megromlott a házasságunk, mert egy ideje már viszonyt folytat a kézilabdás lánnyal, akivel összemelegedtek. Madocsai otthonunkban is gyakran kettesben vannak, mi ugyanis elköltöztünk a gyerekekkel édesanyámékhoz”

– nyilatkozta a lapnak Dóra. Mint mondja, derült égből villámcsapásként érte, amikor megtudta az igazságot.

“Sejtelmem sem volt egy harmadik félről. Pár hét múlva azonban jött ez a borzalom… Nekem a gyermekeim a legfontosabbak, a felügyeletükről még nem egyeztünk meg. A válási procedúrát sem indítottuk el, de az is megvisel, hogy ők már több helyen együtt mutatkoznak.”

A Blikk kereste Böde Dánielt is az ügyben, de nem reagált, a kézilabdázó klubjánál pedig azt közölték, a sportolónő nem kívánja kommentálni a hírt.

Hasonló cikkek

Máig rejtély: 9 hónapos korától semmit nem változott, 20 évesen halt meg

admin

Videón, ahogy egy mentős egy rúd párizsival ütögeti az öntudatlan páciens fejét a szirénázó rohamkocsiban

admin

Mintha bomba robbant volna: egy BMW-s 200-as tempóval rombolt le egy fél utcát

admin

Láncfűésszel akarta megtréfálni az alvó szomszédot, végül az arcába vágott bele a dunavecsei férfi

admin

Ferenc pápa az egyház nevében bocsánatot kért a cigányságtól

admin

5 milliárd forintos életbiztosítást kötött Lagzi Lajcsi

admin