Image default
Érdekességek

Beperelte a szüleit Annabelle Jefferson mert csúnya géneket örökölt tőlük

A 44 éves Annabelle Jefferson pert indított szülei ellen, akiktől a csúnyaságát örökölte. Állítja, kinézete miatt romlott meg minden házassága és mentálisan sem egészéges. A nő 2 millió dolláros kártérítést követel.

„Mindkét szülőm nagyon csúnya, egyszerűen kegyetlenség volt tőlük, hogy gyerekeik lettek. Nem lett volna szabad megengedni nekik, hogy reprodukálják önmagukat. Kormányprogram kellene a csúnya emberek sterilizálására” – idézi Annabelle szavait  a World News Daily Report nyomán a szeretlekmagyarország.

„Amikor az első válóperem zajlott, volt férjem azt mondta a bírónak, hogy minden reggel, amikor meglátta az arcomat, hányingere lett, és gyakran ki is kellett rohannia a mosdóba. Az utolsó férjem gyakorlatilag vak volt, de egy sikeres szemműtét után visszanyerte látása 40%-át. A következő héten elvált tőlem” – tette hozzá.

Annabelle egyesületet készül létrehozni azok számára, akik szintén csúnyák, ésszeretnék beperelni csúnya szüleiket. Azt javasolja, hogy akik nem ütnek bizonyos szépségmércét, azokat sterilizálják, vagy pedig ne engedjék meg nekik, hogy utódokat hozzanak létre.

Hasonló cikkek

A 4 éves fiú eltűnik otthonról, hiába keresi a család. 25 évvel később valaki kopogtat az ajtón

admin

Az anya bement meglesni alvó kislányát, de amit látott, attól lefagyott…

admin

Nem iszik sokat a férjem, de minden megemeli a poharat. Rettegek, hogy baj lesz

admin

Tedd össze a tenyereid, és egy árulkodó jelet láthatsz meg

admin

Hajat és fogakat találtak a méhében, először az orvosok se tudták, kinek a maradványai vannak a nőben

admin

„Olyan volt, mint egy horrorfilm” – a farkas elé vetette magát az apa, hogy megvédje a családját

admin