Barátok Közt egyik színésze évekig kábítószerfüggő volt

A nyilvánosság elé kiállt és beszélt drogfüggőségéről.Óriási küzdelmek árán tudott csak kilépni Tóth Olivér, a sorozat Veintraub Barnája.

Látszólag sikeresnek tűnt a színész élete: voltak szerepei a Madách színházban, anyagi gondokkal sem küzdött, de mégsem volt minden rendben:

“A szüleim függőségei miatt szerzett lelki sérüléseim terheit cipelnem kellett magammal, és ebből adódóan önértékelési zavaraim voltak.” – mondta a lapnak az RTL sztárja.

Elmondta, hogy édesanyjával sem volt felhőtlen a viszonya korábban, ennek tulajdonítja, hogy nem tudott komoly kapcsolatot kialakítani.

Mindenáron a boldogságra vágyott:

“Megtaláltam, ami pillanatok alatt eufórikus állapotba repített: a kristálynak nevezett kábítószert.. “ – mesélte a színész, aki akkoriban belevetette magát a bulizásba, elfordultak tőle szerettei a viselkedése miatt.

Ahogy múlt az idő egy józan pillanatában belátta, hogy ennél az előző élete is jobb volt, felkeresett egy pszichológust és évek kelletek hozzá, hogy kigyógyuljon a függőségből.

“Az őszinteség talán a legfontosabb volt a gyógyulásom során. Óriási küzdelem árán, de jobb emberré váltam.”

Azért nyilatkozott a lapnak, hogy megmutassa, hogy igenis lehet küzdeni a betegség ellen, az ő példája jó hatással lehet más bajbajutott embernek.