Image default
Sztori

Balázs Klári barátnőitől félti házasságát

Balázs Klári és férje, Korda György immár közel négy évtizede élnek boldog házasságban. Balázs Klári legfrissebb interjújában árulta el, szerinte mi a hosszú és boldog házasság titka. „Azt hiszem, hogy egy házasság mindig olyan lesz, amilyenre két ember alakítja. Ketten csinálják, de ami nagyon fontos, hogy bizonyos dolgokat nem szabad beengedni a házasságba” – idézi a Blikk az énekesnőt.

Balázs Klári beszélt arról is, szerinte mi mindennek kell a házasságon kívül maradnia: „A tanácsadókra is nagyon oda kell figyelni. A barátnőkre, akik látszólag segíteni akarnak, de közben ahol tudnak, elgáncsolnak. Nagyon sok feleséget és férjet láttam így elszedni a párjától.”

Az énekesnő úgy véli, annak ellenére, hogy a mondás szerint van, amit egy feleségnek nem a férjével kell megbeszélni, ő az intimebb és fontosabb dolgait mindig megbeszéli a férjével. „A lelki élet mellett párhuzamosan ott az érintés és a testiség is” – magyarázza az énekesnő, aki szerint nagyon fontos, hogy párjával mindennap simogassák és szeretgessék egymást.

Hasonló cikkek

Segítségeteket kérem! Húsvét napján, 01:00-01:30 közt kirabolták a párom(Balázs) MXY-999 fsz !

admin

Mutatjuk Orbán Viktor locsolóversét

admin

Családi dráma Majkáéknál! Dundika súlyos titkot árult el – nem bírta tovább magában tartani!

admin

Barta Tamással, az LGT volt gitárosával az otthonában végeztek

admin

Nagyon sok hazai családnak sajnos csak álom marad az újkrumpli!

admin

Olyan alattomos dizájnérdrog került az utcákra ami szó szerint gatyára vágja a hazai fiatalokat-Videó

admin