Image default
Sztori

Balázs Klári barátnőitől félti házasságát

Balázs Klári és férje, Korda György immár közel négy évtizede élnek boldog házasságban. Balázs Klári legfrissebb interjújában árulta el, szerinte mi a hosszú és boldog házasság titka. „Azt hiszem, hogy egy házasság mindig olyan lesz, amilyenre két ember alakítja. Ketten csinálják, de ami nagyon fontos, hogy bizonyos dolgokat nem szabad beengedni a házasságba” – idézi a Blikk az énekesnőt.

Balázs Klári beszélt arról is, szerinte mi mindennek kell a házasságon kívül maradnia: „A tanácsadókra is nagyon oda kell figyelni. A barátnőkre, akik látszólag segíteni akarnak, de közben ahol tudnak, elgáncsolnak. Nagyon sok feleséget és férjet láttam így elszedni a párjától.”

Az énekesnő úgy véli, annak ellenére, hogy a mondás szerint van, amit egy feleségnek nem a férjével kell megbeszélni, ő az intimebb és fontosabb dolgait mindig megbeszéli a férjével. „A lelki élet mellett párhuzamosan ott az érintés és a testiség is” – magyarázza az énekesnő, aki szerint nagyon fontos, hogy párjával mindennap simogassák és szeretgessék egymást.

Hasonló cikkek

A kórházból leugrott cigiért a boltba. Hátában egy fejszével – videó

admin

Agy nélkül született a brit kisfiú, de már megtanult számolni, és szörfözni is tud

admin

„Terhes lett a 15 éves lányom, én fogom felnevelni a babát”

admin

Letartóztattak egy 83 éves hölgyet, aki a macskáit lopásra tanította be – 200 milliónyi ékszert loptak össze a cicák

admin

30 autóból álló konvoj vezette fel az utolsó útjára induló rendőrkutyát

admin

Semjén: “A Magyar egészségügy az egyik legjobb az EU-ban!” – Reagált re egy háromgyerekes anyuka

admin