Image default
Bulvár Hírek

Balássy Betty bejelentette: Itt a vége!

Nem vállalják.

Balássy Bettynek és Varga Ferinek három közös gyermeke van, az énekesnek első házasságából két gyermeke született. Azt szokták mondani, hogy 3 gyerek után már mindegy, hogy 4 vagy 5 van. Az énekesnő azonban másként gondolja:

– Itt a vége! Nálunk sosincs nyugodt pillanat vagy csend, mindig gyerekzsivajtól hangos a ház, ami nagyon jó dolog persze, de ha még többen lennénk, már harakiri jönne. Mi akkor pihenünk, amikor elmegyünk fellépni.

15 éve egy pár és olykor a nap 24 órájában együtt vannak, hiszen mindig együtt is lépnek fel. Arra voltunk kíváncsiak, hogy olykor nem sok -e a másikból?

– Nem, sőt arra vágyunk, hogy kicsit kettesben is legyünk. A harmadik gyermekünk megszületése óta most voltunk márciusban először kettesben színházban. Persze, nem éjszakába nyúlóan romantikáztunk, mert Miksával kelni kell. Elfogadás és türelem, ez az alapja a jó és hosszú házasságnak és az, hogy hagyjuk egymást élni, és ha a másiknak van olyan hobbija, ami mi nem szeretünk, akkor sem gátoljuk őt abban, hogy kiélje magát. Persze, biztos, hogy sokkal több szükségem lenne, hogy találkozzam a barátnőimmel, de ennek még nincs itt az ideje. Az én barátnőimnek is vannak gyerekeik, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, segítünk egymásnak, majd ha nagyobbak lesznek a csemeték, jobban össze tudjuk hozni, hogy csak mi csajok, igyunk meg egy kávét. Róza most lett első osztályos sokat kell vele foglalkozni, Dani öt éves múlt, és ha hazajön az óvodából, akkor sem állhat meg a játék, Miksa pedig otthon velem, így minden napszakban lekötnek a gyerekek.

Hasonló cikkek

Ennyit változott VV Era külseje a ValóVilág 9 óta

admin

Budapest szívében, egy fában él a hajléktalan

admin

Drámai szakítás: teljesen a padlóra került Ganxsta Zolee – A barátai aggódnak a rapperért

admin

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt kislány ügyében

admin

Így számolják ki ezután az új nyugdíjakat

admin

Nyitott kapunál cigiznek a magyar VIP-börtön rabjai – videó

admin