Image default
Hírek

Bajban van Friderikusz: Komoly anyagi gondok gyötrik

A showman sosem él majd mélyszegénységben, de úgy hírlik, az üzleti életben veszteségek érték. Az a hír járja, hogy vagyona jelentősen megcsappant. Erről Friderikusz egy közeli ismerőse árult el részleteket a Ripostnak.
Friderikusz Sándor nemrég hatalmas meglepetést okozott, amikor megjelent egy könyvbemutatón. Akik látták, összesúgtak a háta mögött, hiszen a legendás tévés szemmel láthatóan rossz bőrben volt, látványosan kikerekedett. A köztudottan hiú Fridinek azonban más gondja is lehet, anyagi veszteségek érték.

Sokat bukott a tőzsdén

Sándor óriási vagyonát annak idején a televízióssal, jelesül a máig megdönthetetlen nézettségi rekordot felállított Friderikusz Show-val alapozta meg. A megkeresett pénzt ügyes brókerekre bízta, akik azt az évek alatt megsokszorozták. Nos, most éppen ők apasztották le a vagyont a közelmúltban kötött néhány rossz üzlettel.

Sándor annak idején sokat nyert a tőzsdén, sorozatosan szerencséje volt, vagyis mondjuk úgy, hogy a fiatal, agilis brókerek jól gazdálkodtak a pénzével.A szerencse azonban az üzleti világban is forgandó, és állítólag az utóbbi években jelentős összegeket bukott a befektetéseivel”

Forrás: Ripost

Hasonló cikkek

Halott apja tartozását hajtanák be Rékán: 1,3 milliót követelnek a 3 éves kislánytól

admin

Riadót fújtak a szakértők: óriási aszteroida közelítette meg a Földet, teljes a készültség

admin

Elemző:Nőtt a háztartások vagyona,a magyar háztartások kifejezetten jómódúnak számítanak

admin

KDNP: CSAK AZ VÁSÁROLJON VÁSÁRNAP, AKI VOLT MISÉN!

admin

A szakértőknek rossz hírük van, szerintük meg kell barátkozni a 70 éves nyugdíjkorhatárral.

admin

Az előrejelzés szerint 10 centis hó hullhat a jövő hét közepén

admin