Image default
Bulvár Hírek

Az újból megházasodott Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa nagyon önfeledten éli napjait. Az Ázsia Expressz 2-ben  Kandász Andreával alkotott egy párost, és bár a forgatás már véget ért, ő még mindig Ázsiában készült képeket posztol Instagram-oldalára. A Bors szúrta ki, hogy az egyik videón egy aranykarika csillog a tévés személyiség ujján. Bár Demcsák Zsuzsa nem kommentálta, hogy eljegyezték-e, az egyik stábtag elárulta a Borsnak, hogy Demcsák Zsuzsa ismét megházasodott. 

A műsorvezető több képet is posztolt Ázsiából, mindegyiken mosolygós, vidám kedvében van, az egyik képaláírásnál pedig azt írja, hogy már hónapok óta nem használt sem hajszárítót, sem sminket.  Kapcsolódó

Ugyanez a bejegyzés azonban egy sokkal érdekesebb információt is rejt. A videón Demcsák Zsuzsa többször is a hullámos hajába túr, a gyűrűsujján pedig egy aranygyűrű csillog. 

Távkapcsolatban él egy nem híres, külföldön dolgozó férfival, és a nehézségek ellenére nagyon boldog. Hírek kávé mellé!

Miután a Bors kiszúrta az ékszert, telefonon megkereste Demcsák Zsuzsát, aki csak némi tétovázás után válaszolt a magazin kérdésére: 

A magánéletemmel kapcsolatban nem nyilatkozom. 

Ám az Ázsia Expressz egyik stábtagja elárulta a Borsnak, hogy jól gondolták, valóban megházasodott Demcsák Zsuzsa, akinek már volt egy 8 évig tartó házassága, amiből 2 gyereke is született. A Bors informátora szerint a tévés személyiség azért nem utazott még haza Ázsiából a reality show forgatása után, mert éppen a nászútját tölti újdonsült férjével. 

Hasonló cikkek

Babát vár 68 éves férjétől az 51 éves asszony

admin

Máig rejtély: 9 hónapos korától semmit nem változott, 20 évesen halt meg

admin

Videón, ahogy egy mentős egy rúd párizsival ütögeti az öntudatlan páciens fejét a szirénázó rohamkocsiban

admin

Mintha bomba robbant volna: egy BMW-s 200-as tempóval rombolt le egy fél utcát

admin

Láncfűésszel akarta megtréfálni az alvó szomszédot, végül az arcába vágott bele a dunavecsei férfi

admin

Ferenc pápa az egyház nevében bocsánatot kért a cigányságtól

admin