Image default
Hírek

Az orvosok sem értik mi történhetett,spontán kigyógyult a rákból egy férfi

A férfi szerint az imák gyógyították meg az agydaganatát, az orvosok tanácstalanok.

Nincs magyarázatuk az orvosoknak egy kaliforniai férfi csodálatos gyógyulására. A Lodi városában élő Paul Wood nemrégiben még olyan rossz állapotban volt, hogy csak a falakat fogva tudott közlekedni, és állandó fejfájás gyötörte.

Egy agysebész szerint a férfinek agyvérzése lehetett, a koponya-CT-k pedig daganatot mutattak ki az agyában. Ez látható ezen a júliusi felvételen, amelyet Wood tett ki a Facebookra:

A tervezett agyműtéte előtt ismét CT-felvételt készítettek a koponyájáról, de semmi nyomát nem találták a tumornak. Az orvosoknak fogalmuk sincs, minek köszönhető a csodás gyógyulás, egyikük szerint néha történnek olyan dolgok, amelyeket nem tudnak megmagyarázni.

Paul Woodnak azonban van magyarázata. Szerinte az ima ereje gyógyította meg. Azt állítja, hitt abban, hogy meg fog gyógyulni, és így is történt. A gyülekezetének a lelkipásztora szintén úgy gondolja, a hívek közös imája miatt tűnt el a férfi betegsége.

Hasonló cikkek

Megint megmutatta magát az emberi gyarlóság: rettenetes, amit egy fiatal nő kapott a nagy terhespocakja miatt – galéria

admin

OKJ-s tanfolyamon próbálnak rendőröket kinevelni, akik aztán nem intézkedhetnek

admin

Rendkívül veszélyes mobiltelefonos csalás terjed,mindenkit érint

admin

24 ezer -53 ezer vagy 96 ezer forintot kaptok idén Decemberben, a GYEREKEK UTÁN amire sokan nem is számítottatok! Bejelentették a dátumot is – ekkor érkezik a pénz:

admin

Hazugságvizsgálatot kérnek Orbántól Mészáros gazdagsága miatt-Videó

admin

Ő Istenes László 18 éves lánya: Gyönyörű nővé érett Franciska

admin