Image default
Hírek Közügyek

Az energiaitalok „szó szerint megették” egy tanár nyelvét

A Facebookon osztott meg képet a nyelvéről, figyelmeztetésképpen.

Aki rendszeresen iszik energiaitalokat, jobb, ha változtat szokásán, ha csak nem akar úgy járni, mint egy ausztrál férfi, akinek nyelve csúnyán megsínylette azok fogyasztását. Az Ázsiában tanárként dolgozó Dan Royals egy Facebook-csoportban osztotta meg a nyelvéről készített fotón, aminek felső rétege foltokban eltűnt.

Ezt teszi a nyelveddel az a szar. Szó szerint megeszi a nyelved

közölte a fényképhez írt szövegben.

Royals a HuffPost UK című lapnak elmondta, naponta legalább 5-6, de olykor akár tíz energiaitalt is megivott, amikor észrevette magán a tüneteket. Elmondása szerint az orvosa mondta neki, hogy az energiaitalokban lévő anyagok okozták a nyelvében keletkezett károkat, és miután abbahagyta azok fogyasztását, nyelve gyógyulni kezdett.

Emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen nagy függőséget tudnak kialakítani az energiaitalok. A HuffPostnak nyilatkozva elmondta, egy hete nem iszik energiaitalokat, és folyamatosan gyengének és levertnek érzi magát, és bármit csinál, sokkal több energiát igényel, mint amikor még naponta itta az italokat.

Hasonló cikkek

5 napja eltűnt a 13 éves Mercédesz, nagy erőkkel keresi a rendőrség

admin

Rogán Antal betiltatta a kutyasétáltatást a parkokban – 50 ezer forintos bírságot kaphat aki megsérti

admin

Októberig marad a kánikula? – hosszú nyárra-őszre kell számítani

admin

Indul a kampány, a nyugdíjasok rezsiutalványt, a közfoglalkoztatottak nettó 54 ezer forint pluszpénzt kapnak az Orbán-kormánytól

admin

Videóra vette két lány, ahogy egy férfi zaklatja őket a Múzeumkertben

admin

KIADTÁK A RIASZTÁST: Jön a vihar! 80km/órás széllel csap le

admin