Image default
Érdekességek

Az egykori főnyomozó durván kiosztotta Dr Zacher Gábor!Íme a teljes írás…

A méltatlan kórházi körülmények miatt született meg a következő írás egyenesen Zacher Gábornak címezve.

A mai napon elbúcsúztattuk apukámat Id. Labanc Ferenc honvéd alezredest, a Dunai Flottilla volt parancsnok _helyettesét , gyönyörű és mégis felemelő Honvédségi díszszertartással.

Volt himnusz gyönyörű megemlékezés és díszsortűz is. Mégsem erről írok nektek ez hadd maradjon a lelkem legmélyén.

De amit halála előtt tapasztaltam és láttunk többen is hozzátartozóimmal az mélységesen felháborít és nem tudom lenyelni ,nap mint nap vissza öklendem. Halála előtt néhány nappal a Honvéd Kórház Sürgősségi osztályán feküdt,tulajdonképpen haldoklott embertelen körülmények között. Vasárnapi látogatásom során ( Jan.8.án 13:00kor) azt tapasztaltam,hogy szegénykémnek az infúziója már rég lefolyt,az oxigénellátója pedig folyadék feltöltés híján nem működött. Szemmel láthatóan nagy fájdalmai voltak amit hősiesen próbált leküzdeni. Ezzel szemben vagy 4 ápoló vagy inkább csak annak mondott tróger unottan beszélgetett, kávézgatott, röhögcsélt saját sztorijain annak ellenére,hogy jól láthatóan ellátatlan haldokló szörnyű állapotban lévő emberek voltak az ágyakon. Egy főápolónak nevezett szarházi épp a számítógépen pötyögött valamit,az úgynevezett fektető orvos nemhogy az osztályon de még az épületben se volt és hozzátartozók többen is aggódva vártak valami segítségre.

Többszöri felszólításomra egy tenyeres talpas ápolatlan majdhogynem koszosnak tetsző ápolónő nagy flegmán kicserélte apukám infúzióját úgy,hogy közbe 3x is mellészúrt vénájának. Arról már nem is beszélek,hogy mindenki szinte bevizelve feküdt az ágyakon és 2 3 beteg is hangosan jajgatott fájdalmába. Egyetlen fiatal orvosnő beszélgetett kint a váróban majd kapott borítékot a köpenyébe, de kérdésre csak annyit tudott válaszolni,hogy ő nem a fektető orvos ezért semmit nem tud nyilatkozni senkiről

Hát ezért kedves Zacher Gábor főorvos úr , mint osztályvezető a KURVA ÉDESANYÁDAT!!

Mert tudod én úgy gondolom,hogy egy sürgősségi osztályon általában arat a halál de ezt csak úgy teheti meg,hogy a lehető legjobb orvosok és ápolok küzdenek ellene. Én úgy gondolom,hogy egy ilyen osztályon nincs helye a nevetésnek,nincs helye a lustaságnak,és nincs helye a pénzéhségnek sem. Egy ilyen helyen az orvos és az ápoló közlekedjen futva,és csak akkor pihenhetnek meg ha minden beteg tökéletesen rendbe van téve , állapotától függetlenül. Nem véletlen,hogy az osztályodat halálgyárnak hívjak és óriási szerencsétek,hogy az emberek fájdalmukba és megrendülésükben nem rúgják szét a seggeteket. Ezekre a dolgokra amiket leírtam nincs mentség,nem lehet megmagyarázni . Egy dolgot lehet csak tenni, lemondani és eltakarodni oda ahol nem tudsz kárt okozni. Felháborító,hogy fizetésemelésről és egyáltalán pénzről mertek beszélni úgy,hogy egy ország népének a vérét szívjátok évtizedek óta. Milliárdokat raktok zsebre és még van pofátok pénzt követelni. Játsszátok az eszeteket és nyugaton csicska alorvosok vagytok az ottani pénzekhez képest éhbérért. Mélységesen együtt érzek ismerőseimmel,barátaimmal,és ismeretlenekkel is, kiknek szerettei az osztályodon vesztették életüket. És félreértés ne essen,nem a halállal van bajunk hiszen az mindegyikünk végső célja (a tied is az lesz Gábor) hanem a mód és az embertelenség ellen lázadok,lázadunk!

Ui: Amennyiben van valami a két lábad között úgy bárhol,bármikor bármilyen sporthelyiségben ahol van 4 szögletű ringnek nevezett pódium,szívesen sportolnék veled!!

Labanc Ferenc

Hasonló cikkek

Házi tyúktojást árult egy idős néni, majd kivonult a NAV és ILYEN gusztustalan módon büntette meg őt! A bírságon az egész falu felháborodott! Osszátok!

admin

Tarol a neten egy nő hirdetése aki németországba szeretne kijutni a segély miatt

admin

A kocsmába járás jelentősen hat a férfiak egészségére,mégpedig javítja

admin

Amiről csak álmodik az átlag magyar: így néz ki egy közkórház Ausztriában

admin

CSODA: Megszületése után azonnal járni kezdett a baba

admin

Mutatjuk érthetően mit jelentenek a kórházi laboreredmények. Mentsd el a cikket,jól jöhet!

admin