Image default
Érdekességek

Az áttétes rákot is felzabálja ez az injekció

Az immunrendszer erősítése a kulcsa annak az injekciós kezelésnek, ami hatalmas áttörést jelent a rákgyógyításban: most már embereken is tesztelik a kezelést!Az Egyesült Államokbeli Stanford Egyetemenpozitív eredményeket értek elolyan egereknél, melyekemlő-,vastagbél-és bőrrákbetegségben szenvedtek.A kísérlet teljes siker volt: 90-ből 90 egeret sikerült teljesen kigyógyítani a rákból.

Eltűntek a rákos daganatok
A módszer lényege, hogy közvetlenül a rákos daganatba fecskendeznek be egy immunerősítő szert: az injekció1mg DNS-t és 1mg antitestettartalmaz, ami segíti a szervezetet a rák elleni küzdelemben, mert aktiválja a T-sejteket. A tumorok eltűntek, és az injekciós kezelés még azt is megakadályozta, hogy visszatérjenek!Ronald Levy professzor, a Kaliforniai Stanford Egyetem kutatóinak vezetője egyszerűen “csodálatosnak” nevezte az eredményt.Rákos megbetegedés: mit jelent ez az eredmény
Olyan egereknél, amelyeket úgy tenyésztettek, hogy mind a tíz mellüknél kialakuljon a rák, szintén reagáltak a kezelésre. Az első rákos daganat kezelése gyakranmegakadályozta,hogy a jövőben is kialakuljon,ezzel jelentősen megnövelték az álatok élettartamát.

Az eljárás reményt adhat az olyan előrehaladott rákos betegeknek is, akiknek a tumor már szétterjedt testük más részeire is. Viszont az injekció csak az azonos típusú rák ellen hatékony, ezért a melldaganat elleni injekció nem gyógyír egy jövőbeli vastagbélrák ellen.

Tovább kutatják a rák elleni injekciós kezelést
Ez az injekciós kezelés megvédheti azokat az embereket is, akik genetikailag hajlamosak arákos megbetegedésekre – például azok, akik Jolie génnel rendelkeznek – mondják a kutatók.

Ezek csökkenthetik a rák kockázatát – lássuk!

Az egyik típusú injekciós kezelés már most pozitív eredményeket mutatott embereken is, a többi még tesztelés alatt áll.

Hasonló cikkek

Mutatjuk érthetően mit jelentenek a kórházi laboreredmények. Mentsd el a cikket,jól jöhet!

admin

Rajtad is kifog?Hány B betű van elrejtve ezen a trükkös képen?

admin

Nyomj egy lájkot ha tudod milyen autónak a műszerfala látható a fotón!

admin

Vajna Tímea most Maliburól üzent a magyaroknak: “Sok szenvedés, lemondás van a háttérben”

admin

Szakértő: “Heti háromszor elég tisztálkodni!” – Te hányszor tisztálkodsz egy héten?

admin

Nem tetszett a bűnözőnek körözési fotója, ezért küldött a rendőröknek egy előnyösebbet

admin