Image default
Érdekességek

Atyaég! 130 kilósra hízott Arnold Schwarzenegger fia – Aggódnak érte – FOTÓ

Arnold Schwarzenegger öt gyermek büszke édesapja: lánya, a 28 éves Katherine igazi szépség, aki gyerekkönyveket ír, a 27 éves Christinából színésznő lett, a 24 éves Patrick a színészkedés mellett modellkedik, balkézről született fia, a húszéves Joseph hozzá hasonlóan testépítő akar lenni.

Másik húszéves fia, Christopher azonban nincs éppen jó formában – annyira meghízott, hogy már a rajongók is elkezdtek aggódni az egészségéért. Christopher kamaszkorától kezdve termetes volt – ki is lógott a vékony alkatú testvérei közül – azonban újabban még többet felszedett, ami már az egészségére is káros lehet. Az csak fokozza a problémát, hogy ilyen fiatalon szedett fel ekkora súlyfelesleget.

Kép: Screenshot Femina

A sztár gyermekét Los Angeles-ben kapták lencsevégre, egy lezser, nyári szerelésben, azonban a rajongók nem tudták szó nélkül hagyni a külsejét. Sokan a védelmükbe vették a fiút, hiszen ő a híres szüleivel és testvéreivel ellentétben, amikor csak tudja, elkerüli a reflektorfényt, így biztosan nem szeretné, ha fotókat készítenének róla – pláne, amikor nincs éppen a legjobb formájában.

Az egészen biztos, hogy egy ekkora súlyfelesleg egyáltalán nem egészséges egy emberi lény számára, viszont az is egészen biztos, hogy Christofer dolga nem könnyű, hiszen édesapja rajongói szeme láttára kellett felnőnie, most pedig szembesülnie azzal, hogy az egész világ termetes testéről diskurál. Így nem könnyű csak magadra koncentrálni… De az is lehet, hogy ő nem is szeretne, ezt pedig mindenkinek tiszteletben kell tartania!

Hasonló cikkek

Mutatjuk érthetően mit jelentenek a kórházi laboreredmények. Mentsd el a cikket,jól jöhet!

admin

Rajtad is kifog?Hány B betű van elrejtve ezen a trükkös képen?

admin

Nyomj egy lájkot ha tudod milyen autónak a műszerfala látható a fotón!

admin

Vajna Tímea most Maliburól üzent a magyaroknak: “Sok szenvedés, lemondás van a háttérben”

admin

Szakértő: “Heti háromszor elég tisztálkodni!” – Te hányszor tisztálkodsz egy héten?

admin

Nem tetszett a bűnözőnek körözési fotója, ezért küldött a rendőröknek egy előnyösebbet

admin