Image default
Érdekességek

A lány bement apja hálószobájába, és olyat talált ott, amitől sokkot kapott

Ezt nem tudta elképzelni apjáról.

Jesssica Newsom gyanútlanul ment haza a kollégiumból 2005-ben. Szülei, Lori és Jeff akkorra már elváltak, de a válás okáról hiába faggatta őket, sem anyja, sem apja nem mondott semmit.

A válásért édesanyját hibáztatta, aki elhagyta apját egy másik férfi miatt. Amikor azon a bizonyos hétvégén bement édesapja hálószobájába, az egyik sarokban női parókát talált. Az akkor húszéves Jessica ezt még nem találta gyanúsnak, azt hitte, Halloweenről maradhatott ott a jelmez. De aztán az éjjeliszekrényen talált egy doboz gyógyszert. Progeszteron tartalmú tabletta volt, ami a női menstruációs ciklust szabályozza. Jessica itt már pánikba esett. Kétségbeesve járkált fel-alá a házban, nem tudta, mit csináljon, hogy reagáljon. Aztán később az apja elmesélte neki, hogy mindig is szeretett női ruhába bújni. Amikor még ő kislány volt, és egyedül volt otthon, szívesen bújt bele édesanyja ruháiba.

Hónapokba telt, mire Jessica feldolgozta a hírt. Apja, Jeff ezután egyre nyíltabban vállalta fel női mivoltát. 2009-ben úgy döntött, nőként szeretne élni, 2011-ben hivatalosan is Julie-re változtatta a nevét, majd 2015-ben nemátalakító műtéten esett át. Jessica mellette állt mindenben.

NORTHFOTO

Jessica most már 34 éves, férjhez ment, van egy kétéves kisfia, Clark. A kisfiú Julie-t nagymamájának hívja, de Jessica továbbra is Jeffnek szólítja apját. Azt mondja, nagyon jókat beszélgetnek zenéről, tévéműsorokról, politikáról, és néha még bulizni is elmennek együtt

Bllikruzs

Hasonló cikkek

Mibe fáradhatnak el ennyire?Szerinted hol kellene aludni a kormánypártiaknak?-Videó

admin

Te visszaállítanád a sorkatonaságot?Ha igen mennyi időre?

admin

Kiderült: Ez a vércsoport védettebb a rák, a demencia vagy a trombózis ellen

admin

Koporsó helyett egy vadi új BMW-be temette el az apját a férfi-Fotó

admin

Házi tyúktojást árult egy idős néni, majd kivonult a NAV és ILYEN gusztustalan módon büntette meg őt! A bírságon az egész falu felháborodott! Osszátok!

admin

Tarol a neten egy nő hirdetése aki németországba szeretne kijutni a segély miatt

admin