Image default
Érdekességek

A következő két csillagjegy, aki mindent elveszíthet 2018 júliusában,a csillagok szerint

Nyilas pengeélen táncolva fogja eltölteni a nyarat. Az Univerzum belerondít minden tervébe.

A munkában nem fog minden az elvárások alapján történni és időnként úgy érezheti, árral szemben halad. Persze nem kell elveit hátrahagyva sodródnia az árral, hanem határokat kell szabnia a biztonsága érdekében. Vállalkozásokba ne kezdjen ebben a hónapban és kerülje azokat az ígéreteket, melyek sok pénzzel kecsegtetnek.

Megkérdőjelezi a feltétel nélküli szerelmet, kritikus helyzetekkel kell szembenézzen és fontos döntéseket kell meghozzon. Ha egy rosszul működő kapcsolatban él, nem kizárt a szakítás vagy életének egy új szintjére való lépés.

Az egészsége is elszenvedi a káoszt, ami az életében zajlik, a stressz méregként hat szervezetére. Előfordulhat gyomorfekély, emésztési zavar, depresszió, frusztráció.

Annak ellenére, hogy 2018 júniusa nem kedvező a Nyilas számára, erősnek kell maradnia és meg kell tanulnia beosztani energiáját, hogy átvészelje ezt a hullámvölgyet.

Halak esetében igaz a mondás, hogy a szomszéd kertje midig zöldebb… legalábbis ami a június illeti. Mindenki élete jobban tetszik neki, mint a sajátja. Az Univerzum szenvedélyes lehetőségeket sodor az útjába, de az igazi kalandok társa mellett várják. Csak rajta múlik, mit választ.

A vállalkozásokban ne hozzon elhamarkodott döntéseket, jobb ha a megszokott úton halad. Van még mit tanulnia az őt körülvevő emberekről és ez akkor megy a legjobban ha a megérzéseire hallgat.

Javasoljuk, hogy legyen minél óvatosabb a pénzzel. A befektetések kifizetődőnek kifizetődőnek tűnhetnek, de ez egyáltalán nincs így. A kockázata annak, hogy mindent elveszítsen maximális.

Forrás:

twice

Hasonló cikkek

Mutatjuk érthetően mit jelentenek a kórházi laboreredmények. Mentsd el a cikket,jól jöhet!

admin

Rajtad is kifog?Hány B betű van elrejtve ezen a trükkös képen?

admin

Nyomj egy lájkot ha tudod milyen autónak a műszerfala látható a fotón!

admin

Vajna Tímea most Maliburól üzent a magyaroknak: “Sok szenvedés, lemondás van a háttérben”

admin

Szakértő: “Heti háromszor elég tisztálkodni!” – Te hányszor tisztálkodsz egy héten?

admin

Nem tetszett a bűnözőnek körözési fotója, ezért küldött a rendőröknek egy előnyösebbet

admin