Image default
Egyéb

A kecskeméti buszsofőr meglátta hogy áll az út szélén apuka 3 gyerekkel, amit tett, az szívmelengető

Ez a történet ráébreszt arra, hogy van emberség még hazánkban!

Történet mely nem velem történt hanem a kislányommal, de úgy érzem ezt mindenképp el kell mesélnem.Minden reggel busszal utazik Kecskemétre az iskolába.Olyan megállónál ahol nincs lehetőség zebrán átjutni az úttesten, a túloldalon minden reggel megjelenik egy házaspár 3kisgyerekkel, (feltehetően a tanyavilágban laknak) ès az adott lehetőség alkalmàval átkísérik a gyerekeket a buszhoz, mivel 2gyerek szintén Kecskemétre jár iskolába. Aki ismerős erre biztosan tudja, hogy milyen nehéz zebra nélkül átjutni a másik oldalra. Tegnap reggel valami oknál fogva az apuka egyedül jelent meg a 3gyerekkel az út szélén.

Sajnos csak 2 keze van az apukának is, ezért gondot jelentett neki átkelni a forgalmas úttesten.És íme a történet lényege:a buszsofőr ezt meglátva leszállt a buszról, átment az úttesten és átvezette a gyerekeket a buszhoz.A történet megírására az késztetett, hogy ezen a gesztuson a kislányom elérzékenyült, és lefotózta ezt a pillanatot. A buszsofőrnek hatalmas TISZTELET!!!!!

Hasonló cikkek

Receptköteles lesz több népszerű fáljdalomcsillapító

admin

Közel egy napnyi szenvedés után altatták el végül a Szovátánál elütött medvét

admin

A rák 12 apró tünete, amit senki nem vesz komolyan

admin

Amikor még a szánkózás egy felnőttnek is maga volt a csoda, amikor még nem uralta a világunkat az egymástól való elszigetelődés.

admin

Hazavitte a gyereket a bölcsiből és így nézett ki a háta…

admin

1,5 kiló szotyit hántolt el Orbán Viktor, a Puskás Stadion avatóján

admin