Image default
Egyéb

A Fidesz szavazók 68%-a szerint: A földönkívüliek köztünk élnek

Meglepő szavazást indított egy Fidesz szavazók körében népszerű portál. Azt akarták megtudni, hogy az olvasóik hány százaléka hisz a földönkívüliekben, pontosabban abban hogy köztünk élnek. A szavazás nem tér ki arra hogy milyen módon rejtőzködnek az idegenek, viszont a legnépszerűbb és sokszor emlegetett forma az hogy más emberek alakját, vagy fizikai testét felvéve olvadnak be közénk. Meglepő eredmény született, ugyanis a válaszadók 68%-a szerint nem csak hogy léteznek, hanem bizony köztünk is élnek. Mindössze a szavazók 12%-a adta azt válasznak hogy nem szerinte nem léteznek földönkívüliek. Sőt a kommentek között található olyan történet is ahol arról mesél az egyik szavazó hogy neki többször volt nulladik típusú találkozása, sőt szerinte a Gyurcsány kormány több tagjának emberi léte is megkérdőjelezhető.

Mit mondd a tudomány?

Egyértelműen nem kizárható hogy létezik máshol is élet a földön kívül. Viszont az eddig vizsgált tartományon belül, majdnem teljesen kizárható hogy létezne emberi intelligenciával rendelkező más élőlény.

A Fidesz kampányfegyvere is a földönkívüliek?

Fidesz frakciója még 2017-ben 13 millió forint értékben 5000 példányt rendelt egy Andreas von Rétyi nevű német szerző George Soros – A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége című könyvéből, amit egyébként a Pesti Srácok nevű kormányzati heccblog kiadója, a Gerilla Press adott ki. A Fidesz az ügyról annyit közölt, hogy a könyveket az egyéni választókerületi képviselőinek osztotta ki. Nem mellesleg Andreas von Rétyi a Fidesz által “szakértőnek” beállított szerző, nem csak hogy hisz a földönkívüliikben, de elmondása szerint több galaxisban is járt és több életformával is megismerkedett. Ha ez nem lenne elég még egy kamu könyvet is kiadott arról hogy hogyan tudod meggyógyítani a rákot otthon. Biztosan hasznára válik a Fideszes képviselőknek ha ilyen tudományos könyveket olvasgatnak felsőbb utasításra.

Hasonló cikkek

Hát, ez zseniális! Elképesztő módon ünnepelte meg a válását egy bántalmazott feleség – fotók

admin

Még az orvosok is megdöbbentek: 12 évesen adott életet első gyermekének egy kislány

admin

Sorra születnek a végtaghiányos csecsemők egy kórházban, már az egészségügyi minisztérium is vizsgálódik

admin

„A hír valóban igaz, meghalt” – Íme további részletek Terry Black utolsó óráiról

admin

Jövőre minden eddiginél több pénzt kap a hazai futball

admin

Már tízezren jelezték, hogy szeptember 20-án délben visszafoglalnák Erdélyt

admin