Image default
Egyéb

MOST ÉRKEZETT: A Dunába zuhant és meghalt az ismert rapper

Hétfőn szenvedett halálos balesetet a Gru művésznéven ismert szerb rapper, Dalibor Andonov – írja a Szabad Magyar Szó. Szerb sajtóértesülések szerint a 47 éves zenész egy siklóernyőzést követően – eddig ismeretlen körülmények között – a Dunába esett.

Bár a barátai egy csónakkal a segítségére siettek, és kihúzták a vízből, mire az egyből értesített mentők a helyszínre értek, már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

Andonov 1994-ben készítette első demófelvételeit, igazán ismertté azonban csak 1996-ban vált, a szerb hip-hop első hullámával. Szólóelőadóként öt albumot adott ki, ezek közül négy aranylemez lett szülőhazájában, slágereinek köszönhetően pedig egy sor további szakmai elismerést gyűjtött be a szerb sajtótól. 

2003-as Beograd című albumát követően visszavonult a zenéléstől, és producerként kezdett dolgozni, de szinkronszínész is volt, illetve feltűnt a szerb Big Brother versenyzőjeként is. Idén ő a második jelentős rapper, aki idő előtt távozik az élők sorából: tavasszal a Grammy-díjra jelölt Nipsey Hussle-t lőtték agyon az Egyesült Államokban.

Hasonló cikkek

Hát, ez zseniális! Elképesztő módon ünnepelte meg a válását egy bántalmazott feleség – fotók

admin

Még az orvosok is megdöbbentek: 12 évesen adott életet első gyermekének egy kislány

admin

Sorra születnek a végtaghiányos csecsemők egy kórházban, már az egészségügyi minisztérium is vizsgálódik

admin

„A hír valóban igaz, meghalt” – Íme további részletek Terry Black utolsó óráiról

admin

Jövőre minden eddiginél több pénzt kap a hazai futball

admin

Már tízezren jelezték, hogy szeptember 20-án délben visszafoglalnák Erdélyt

admin