Image default
Bulvár Hírek

A 77 éves Medveczky Ilona elképesztő ruhában ment a Story Gálára – Nagy feltűnést keltett

Medveczky Ilona nem mindennapi külsőt öltött a 2019-es Story Gála alkalmából.

A hétvégén tartották meg a Szépművészeti Múzeumban a huszadik Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, amelyen a hazai sztárvilág krémje jelen volt. A meghívott vendégek között volt a 77 éves Medveczky Ilona is, aki szinte minden évben részt vesz a jeles eseményen. A táncművész és színésznő mindig óriási figyelmet fordít arra, milyen szettet viseljen, idén nagyon különleges öltözéket viselt, aki egy óriási fejdísszel koronázta meg a külsejét.

Medveczky Ilona elképesztően nézett ki a Story Gálán

Az elmúlt években rengetegféle szettben láthattuk a művésznőt, előfordult, hogy kalocsai hímzéses estélyiben jelent meg, de volt olyan is, amikor egy nagyon merész, több mint harminckilós kreációban gálázott. Idén is okozott kisebb meglepetést, ugyanis egy nagyon különleges fejdíszt viselt Roberto Cavalli-ruhája mellé. A szettje Swarovski kristályoktól csillogott. 

medveczky-ilona-story-gála-2019

Fotó: Femina/Rátkai Márk

A művésznő elmondása szerint nem egyedül gondolja át a külsejét, általában egy egész csapat áll mögötte, van külön stylistja, aki segít neki ruhát találni, sminkese és fodrásza is. A hajkölteményét például Berendi Henriknek, díjnyertes fodrásznak köszönheti, míg a sminkjéért Faragó Zsuzsanna felelt. A művésznő láthatóan nagyon jól érezte magát a gálán, ráadásul remek egészségi állapotnak örvend.

Több híresség is nagy örömmel beszélgetett vele a helyszínen. Emellett szívesen fotózkodott egyet a művésznővel, ebből is látszik, hogy tisztelik őt és felnéznek rá, például Megyeri Csilla Instagram-oldalára posztolt egy közös képet, amelyen ő, Medveczky Ilona és egy barátnője látható.

Zámbó Krisztián szerelme, Takács Zsuzsi is kitett egy közös képet a 77 éves sztárral. A fotójukhoz annyit írt, hogy: “nagyon nagyon szeretem”.

Hasonló cikkek

Borzalmas vádakkal illették Cookyt és feleségét – A műsorvezető teljesen kiborult

admin

125 ezer forintnál kevesebből él havonta 3 millió magyar

admin

A szlovák miniszterelnöknek sikerült, ami Orbánnak soha

admin

Orbán Viktor szerint nem baj ha egy országban nincs választás

admin

15,4 milliárd forintot vert el a kormány kommunikációra három hónap alatt

admin

Nagyot zuhan a hőmérséklet napokon belül

admin