Image default
Bulvár Hírek

A 2011-es Csillag Születik győztese volt – A 22 éves László Attila ilyen jóképű lett

László Attila a 2011-es Csillag Születikben tűnt fel. Az akkor még csak 15 esztendős székelyföldi tinédzser pillanatok alatt belopta magát a nézők szívébe, a műsor alatt olyan legendás előadók dalait énekelte el, mint például Máté Péter, Demjén Ferenc vagy Charlie. Az ifjú tehetség a műsor óta rengeteget változott, a tiniből sármos pasi lett.

László Attila tiniből jóképű pasi lett

A 22 éves énekest még félhosszú hajjal ismerhették meg a nézők, napjainkban viszont már rövid frizurát visel. László Attila a Facebook-oldalán rengeteg dicséretet kap a külsejével kapcsolatban a rajongóitól. A hangját is rendszeresen dicsérik: “Egyszerűen imádni való vagy, de a hangod… Mázlista nő lesz, akit magad mellett tudhatsz” – írta neki valaki. A közösségi oldalát egyébként több mint 153 ezer ember kedveli.

László Attila a Csillag Születik idején és napjainkban.Fotó: RTL Klub/Csillag Születik, Facebook/László Attila

Korábban a Bonum TV-n futó Telethon című műsorban mondta el, hogy miután véget ért a Csillag Születik, rengeteg ember szerette volna terelgetni az útját, egyesek azt szerették volna, ha ő lett volna a következő Justin Bieber, de ez az út nem jött be neki. Több menedzsmentnél is próbálkozott, de végül nem járt sikerrel. Azóta saját magát menedzseli, rendszeresen tölt fel videókat Facebook- és YouTube-oldalára is. Nemcsak feldolgozásokat énekel, hanem saját dalokat is készít.

Rendszeresen vállal fellépéseket, 2018-ban Ausztráliában is koncertezett. Közösségi oldalán több posztban is kifejtette, hogy hisz abban, minden embernek küldetése van a világon, szerinte az ő feladata az, hogy énekeljen, és a dalaival örömöt szerezzen másoknak.

Hasonló cikkek

Tragédia a vasúti átjáróban: egy nő és három gyerek vesztette életét

admin

Agyonlőttek a rendőrök egy agresszív férfit Abdán,a mentősök kérték a rendőrök segítségét egy beteghez, aki bozótvágóval a kézben fogadta őket.

admin

Szijjártó:Iskolákat építünk kórházakat támogatunk,templomokat újítunk fel Afrikában és a közel keleten

admin

A jövő elkezdődött: egy fegyveres repkedett légdeszkán a párizsi katonai parádén-Videó

admin

Csúszik Ambrus Zolit temetése, nem volt egy fillér félre tett pénze sem, a lánya fogja eltemetni

admin

Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

admin