Image default
Bulvár Hírek

495 millió forinttal támogatta a Magyar Állam, Rogán Cecíliát

Hosszú levelezés után sikerült kideríteni, hogy három állami cég, az MVM, az Antenna Hungária, illetve a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. összesen 495 millió forintot adott Rogán Antal kabinetminiszter feleségéhez, Rogán-Gaál Cecíliához köthető cég, a Nakama & Partners Kft. futóversenyek megrendezésére – írja a hvg.hu.  Három eseményről, a Fitbalance Aréna Tavaszról, Fitbalance Kidsről és Nemzeti Futóversenyről van szó,

  • az MVM 230 millió,
  • Szerencsejáték Service Zrt. 205 millió
  • az Antenna Hungária 60 millió

forintot áldozott rájuk úgy, (2015 óta Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. bírálja el a Szerencsejáték Zrt.-hez befutó támogatási kérelmeket támogatási kérelmeket.)

Korábban nem volt jellemző, hogy a három állami cég pénzt adjon hasonló eseményekre. A K-Monitor korábbi számításai megálltak 273 millió forintnál. Nem mellékes, hogy mivel állami cégek támogatásáról van szó, a Nemzeti Kommunikációs Hivatalnak kellett jóváhagynia őket, amelyet a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyel. Rogán Antal szerint egyébként nincs itt semmi látnivaló, a politikus legalábbis júniusban azt mondta, a felesége cége semmilyen állami megbízást és szerződést nem kap, abban pedig, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat – mindig is támogatott –, nincs semmi különös.

 

Hasonló cikkek

Máig rejtély: 9 hónapos korától semmit nem változott, 20 évesen halt meg

admin

Videón, ahogy egy mentős egy rúd párizsival ütögeti az öntudatlan páciens fejét a szirénázó rohamkocsiban

admin

Mintha bomba robbant volna: egy BMW-s 200-as tempóval rombolt le egy fél utcát

admin

Láncfűésszel akarta megtréfálni az alvó szomszédot, végül az arcába vágott bele a dunavecsei férfi

admin

Ferenc pápa az egyház nevében bocsánatot kért a cigányságtól

admin

5 milliárd forintos életbiztosítást kötött Lagzi Lajcsi

admin