Image default
Hírek

383 milliót érő lottószelvényt talált egy kidobásra ítélt kabátban

Egy kanadai férfi sorsfordító felfedezést tett, mikor rendet rakott a szekrényében

A montreali Gregorio De Santis épp a szekrényét válogatta át, hogy a már nem használt ruhákat elvigye egy segélyszervezethez. Ekkor nézte át egy régi kabátjának zsebeit, melyben egy elfeledett lottószelvényre bukkant. Kiderült, hogy 1,75 millió dollárt, tehát úgy 383 millió forintot ért!

 

De Santis a CBC News-nak elmondta, hogy remélte, hogy a régi, 2017. december 6-i szelvény ér pár dollárt, úgyhogy elvitte ellenőriztetni egy lottózóba. Mikor meglátta a gépen megjelenő számokat, először azt hitte, hogy 1700 dollár a nyereménye, valójában azonban a szelvény ennél sokkal többet, 1,75 millió kanadai dollárt ért!

 

 

De Santis saját bevallása szerint nővérének köszönheti szerencséjét, ő volt az, aki folyton noszogatta, hogy válogassa át a régi szekrényt. „Ha ő nincs, soha nem nézek bele abba szekrénybe.” – ismerte el.

 

Azért is szerencsés, mert még időben találta meg a szelvényt, hiszen a kanadai lottótársaság szabályai értelmében, a szelvények csak a vásárlástól számított 1 évig érvényesek – ha tehát 2 hónappal később akad rá a szelvényre, már nem tudta volna beváltani.

 

De Santis azt nyilatkozta, hogy most áttekinti a nyugdíjával kapcsolatos terveket, és gondolkozik egy kicsit. Mivel nagy hoki rajongó, mindenképp elviszi az unokaöccsét néhány meccsre.

Hasonló cikkek

Elemző:Nőtt a háztartások vagyona,a magyar háztartások kifejezetten jómódúnak számítanak

admin

KDNP: CSAK AZ VÁSÁROLJON VÁSÁRNAP, AKI VOLT MISÉN!

admin

A szakértőknek rossz hírük van, szerintük meg kell barátkozni a 70 éves nyugdíjkorhatárral.

admin

Az előrejelzés szerint 10 centis hó hullhat a jövő hét közepén

admin

A Magyar Televízió híres műsorvezetője volt – 61 évesen alig tud megélni

admin

Megfagyott a hidegben, míg arra várt, hogy kiengedjék kutyáját a rendőrségről

admin